3 20-го березня карантин. Консультуємо лише за телефонами

By 0
3 20-го березня карантин. Консультуємо лише за телефонами

Друзі, ЖК «Центральний», як і вся країна, йде на карантин😔

Ми піклуємося про своїх працівників та клієнтів, тому з 20 березня до кінця карантину відділи продажів ЖК «Центральний» не працюватимуть. Крім цього, задля вашої безпеки, доступ на будівельні майданчики буде максимально обмежений. Тому в цей період ми не зможемо записати вас на перегляд квартир.

Попри всі незручності, ми залишаємося на зв’язку! Менеджери ЖК «Центральний» будуть приймати дзвінки за телефонами. Ви також можете писати нам на електронну адресу info@irpencenter.com.ua. 

Разом з тим, наша управляюча компанія працює у звичному режимі. Прибирання прибудинкової території, місць загального користування, вивіз сміття у житлових комплексах «Центральний–1» та «Центральний–2» відбувається за розкладом.

Що стосується будівництва – компанія продовжить роботу, дотримуючись рекомендацій ВООЗ, щодо противірусних заходів. Таким чином, ми підтримуємо економіку країни і родини наших працівників.

Закликаємо вас відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я усієї нації. Сьогодні, щоб об’єднатися, нам потрібно триматися поодинці. Мийте руки, не сійте паніку, бережіть одне одного! Побачимося!